Proces Cases Ydelser Nyheder
 

6/10 2015

Vi søger praktikanter

Kunne du tænke dig at få fingrene begravet i strategisk kommunikation, PR og projektledelse? Er du i gang med en videregående uddannelse, og skal du i praktik til foråret 2016? Læs mere her 

30/9 2015

Inspiration til arbejdssøgende

I dag har vi holdt oplæg om, hvordan vi arbejder hos U communicate til Magistrenes A-kasses arrangement ”Dit første job”. Vi talte blandt andet om, hvordan kommunikationsplaner og -strategier, der teoretisk er lige efter bogen, alligevel kan slå fejl, hvis ikke kunden er involveret i hele processen og tager ejerskab. Læs om vores processer her 

 

Vores rådgivning og samarbejde med dig
baserer sig på tre principper:

 
#1 Vi er kommunikationsrådgivere

Vi er kommunikationsrådgivere, der gennem vores rådgivning hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål – om det er øget omsætning, rekruttering af medarbejdere eller mere tilfredse brugere. 
 
#2 Vi skaber troværdighed
Et reklamebureau skaber synlighed, vi skaber troværdighed. Mange bureauer spørger  ”hvad”, ”hvem” og ”hvordan”, når de begynder på en opgave. Vi spørger ”hvorfor” og baserer vores rådgivning på din virksomheds eksistensgrundlag. Det giver en troværdig sammenhæng mellem det, du er, og det, du siger og gør.
 
#3  Vi er uafhængige
For at vi kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål, må vi ikke lade os begrænse af faste koncepter. Vi tør arbejde på tværs af platforme, værktøjer og medier, og det skaber mest mulig synergi og effekt for dig.
 

Fakta om U 

• Kommunikationsbureau etableret 2007
• Adresse i Filmby Aarhus
• 7 ansatte
• Dansk repræsentant for det internationale PR-netværk 27&More