Proces Cases Ydelser Nyheder Blog
 

Velkommen til vores nye praktikanter

U har netop fået to nye, friske praktikanter, som skal være en del af teamet de næste seks måneder. Vi glæder os til samarbejdet og til at indvie dem i en masse spændende opgaver hen over efteråret. Læs mere her.

 

Jubilæumsår for Billund Lufthavn
I løbet af hele 2014 hjælper vi Billund Lufthavn med at planlægge og gennemføre lufthavnens 50-års jubilæum, der bliver markeret med en række markante begivenheder. Vi har bl.a. lavet PR- og kommunikationsplaner for et natløb på startbanen og en charterfest for 1000 gæster. Se mere her.

Vores rådgivning og samarbejde med dig
baserer sig på tre principper:

 
#1 Vi er kommunikationsrådgivere

Vi er kommunikationsrådgivere, der gennem vores rådgivning hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål – om det er øget omsætning, rekruttering af medarbejdere eller mere tilfredse brugere. 
 
#2 Vi skaber troværdighed
Et reklamebureau skaber synlighed, vi skaber troværdighed. Mange bureauer spørger  ”hvad”, ”hvem” og ”hvordan”, når de begynder på en opgave. Vi spørger ”hvorfor” og baserer vores rådgivning på din virksomheds eksistensgrundlag. Det giver en troværdig sammenhæng mellem det, du er, og det, du siger og gør.
 
#3  Vi er uafhængige
For at vi kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål, må vi ikke lade os begrænse af faste koncepter. Vi tør arbejde på tværs af platforme, værktøjer og medier, og det skaber mest mulig synergi og effekt for dig.
 

Fakta om U 

• Kommunikationsbureau etableret 2007
• Adresse i Filmby Aarhus
• 9 ansatte
• Dansk repræsentant for det internationale PR-netværk 27&More