Proces Cases Ydelser Nyheder Blog
 

11/3 - 2015

Årsberetning med skarpt koncept

Vi hjælper energiselskabet Verdo med deres årsberetning for 2014. Et klart koncept har gjort det nemt for divisionscheferne at bidrage til indholdet. 


"Vores divisionschefer brænder for deres fag, og det skinner igennem i deres beretninger. Vi er glade for den måde, U har hjulpet os med at opstille en klar ramme for alles bidrag. Indholdet bliver forankret i vores strategiske mål og er interessant at læse for andre", siger Iglin Tanggaard, der er marketing- og kommunikationschef hos Verdo.

 

25/3 - 2015

Videoguide giver klar profil

Med hjælp fra en videoguide producerer de danske erhvervsakademier videoer på egen hånd, hvor de formidler budskabet om gevinsten ved fleksibel videreuddannelse.

"U har lavet en skabelon og guide til, hvordan vi udarbejder videoer med samme budskab, udtryk og format på tværs af erhvervsakademierne. U giver os feedback og sparring på hver enkelt video, så vi sikrer den bedst mulige proces," siger Kim Bo Skøtt fra Erhvervsakademi SydVest.

Elementer fra videoerne bliver genbrugt til en række statements, hvor kilderne fortæller om deres personlige erfaringer med fleksibel videreuddannelse.

Vores rådgivning og samarbejde med dig
baserer sig på tre principper:

 
#1 Vi er kommunikationsrådgivere

Vi er kommunikationsrådgivere, der gennem vores rådgivning hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål – om det er øget omsætning, rekruttering af medarbejdere eller mere tilfredse brugere. 
 
#2 Vi skaber troværdighed
Et reklamebureau skaber synlighed, vi skaber troværdighed. Mange bureauer spørger  ”hvad”, ”hvem” og ”hvordan”, når de begynder på en opgave. Vi spørger ”hvorfor” og baserer vores rådgivning på din virksomheds eksistensgrundlag. Det giver en troværdig sammenhæng mellem det, du er, og det, du siger og gør.
 
#3  Vi er uafhængige
For at vi kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål, må vi ikke lade os begrænse af faste koncepter. Vi tør arbejde på tværs af platforme, værktøjer og medier, og det skaber mest mulig synergi og effekt for dig.
 

Fakta om U 

• Kommunikationsbureau etableret 2007
• Adresse i Filmby Aarhus
• 7 ansatte
• Dansk repræsentant for det internationale PR-netværk 27&More