Proces Cases Ydelser Nyheder
 

8/9-2016

Billund Lufthavn gør det - sikkert 

Medarbejderne i Billund Lufthavn går ikke på kompromis med deres egen eller kollegers sikkerhed. Med sikkerhedskampagnen 'Gør det - sikkert' hjælper vi lufthavnens arbejdsmiljørepræsentanter med at udvikle planer for, hvordan de hjælper deres kolleger til at tænke sikkerhed som en naturlig del af deres arbejde. Fortællinger om gode initiativer inspirerer i medarbejderbladet medarbejderne til at få sikkert arbejdsmiljø ind under huden. Læs mere om Billund Lufthavn her.

Vores rådgivning og samarbejde med dig
baserer sig på tre principper:

 
#1 Vi er kommunikationsrådgivere

Vi er kommunikationsrådgivere, der gennem vores rådgivning hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål – om det er øget omsætning, rekruttering af medarbejdere eller mere tilfredse brugere. 
 
#2 Vi skaber troværdighed
Et reklamebureau skaber synlighed, vi skaber troværdighed. Mange bureauer spørger  ”hvad”, ”hvem” og ”hvordan”, når de begynder på en opgave. Vi spørger ”hvorfor” og baserer vores rådgivning på din virksomheds eksistensgrundlag. Det giver en troværdig sammenhæng mellem det, du er, og det, du siger og gør.
 
#3  Vi er uafhængige
For at vi kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål, må vi ikke lade os begrænse af faste koncepter. Vi tør arbejde på tværs af platforme, værktøjer og medier, og det skaber mest mulig synergi og effekt for dig.
 

Fakta om U 

• Kommunikationsbureau etableret 2007
• Adresse i Filmby Aarhus
• 7 ansatte
• Dansk repræsentant for det internationale PR-netværk 27&More