Proces Cases Ydelser Nyheder Blog
 

19/2 - 2015

Personlig branding

Et klart budskab og god timing sikrede vores gode samarbejdspartner Flemming Møldrup fra bureauet Grizzly markant omtale som DRs nye livsstilsekspert på tv-programmet ’Kender Du Typen’.

 

I Børsen den 18. februar fortalte Flemming om sin passion for at hjælpe samfundsansvarlige virksomheder med at få fans frem for kunder.

 

13/2 - 2015 

Nyt digitalt magasin på gaden

Første udgave af det digitale magasin, Eksperimentet, er netop udkommet. Det sætter lys på brugen af lyd i museumsrummet, og er skabt i et samspil mellem kreative leverandører til museer, forskere og virksomheder inden for lydteknologier. 

 

 ”U communicate satte rammerne for, at deltagerne kunne slippe kreativiteten løs. Selve processen var et mål for os, men det var den viden, der kom ud af det, også. Det er skønt, at den viden nu er gjort tilgængelig for vores brugere”, siger Pernille Lyngsø fra MMEx.

Vores rådgivning og samarbejde med dig
baserer sig på tre principper:

 
#1 Vi er kommunikationsrådgivere

Vi er kommunikationsrådgivere, der gennem vores rådgivning hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål – om det er øget omsætning, rekruttering af medarbejdere eller mere tilfredse brugere. 
 
#2 Vi skaber troværdighed
Et reklamebureau skaber synlighed, vi skaber troværdighed. Mange bureauer spørger  ”hvad”, ”hvem” og ”hvordan”, når de begynder på en opgave. Vi spørger ”hvorfor” og baserer vores rådgivning på din virksomheds eksistensgrundlag. Det giver en troværdig sammenhæng mellem det, du er, og det, du siger og gør.
 
#3  Vi er uafhængige
For at vi kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål, må vi ikke lade os begrænse af faste koncepter. Vi tør arbejde på tværs af platforme, værktøjer og medier, og det skaber mest mulig synergi og effekt for dig.
 

Fakta om U 

• Kommunikationsbureau etableret 2007
• Adresse i Filmby Aarhus
• 7 ansatte
• Dansk repræsentant for det internationale PR-netværk 27&More