Proces Cases Ydelser Nyheder
 

10/06 2016

U communicate bliver til MäRK

MäRK er et nyt kreativt, strategisk bureau, der har kontorer i København K og Aarhus C. Det består af en række erfarne erhvervs- og kommunikationsfolk som Flemming Møldrup, kreativ direktør og ekspert i programmet ”Kender du typen”, Hanne Lindblad, CEO for Call me og kvinden bag Tal ordentligt kampagnen, Elin Møller, tidligere kommunikationschef på Aarhus Universitet, Nicoline Olesen, ejer af movement marketingbureauet Grizzly og Peter Freisner Johansen, ejer af kommunikationsbureauet U communicate ApS. Du kan læse mere på www.maerkcph.dk
 

Vores rådgivning og samarbejde med dig
baserer sig på tre principper:

 
#1 Vi er kommunikationsrådgivere

Vi er kommunikationsrådgivere, der gennem vores rådgivning hjælper dig med at nå dine forretningsmæssige mål – om det er øget omsætning, rekruttering af medarbejdere eller mere tilfredse brugere. 
 
#2 Vi skaber troværdighed
Et reklamebureau skaber synlighed, vi skaber troværdighed. Mange bureauer spørger  ”hvad”, ”hvem” og ”hvordan”, når de begynder på en opgave. Vi spørger ”hvorfor” og baserer vores rådgivning på din virksomheds eksistensgrundlag. Det giver en troværdig sammenhæng mellem det, du er, og det, du siger og gør.
 
#3  Vi er uafhængige
For at vi kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmæssige mål, må vi ikke lade os begrænse af faste koncepter. Vi tør arbejde på tværs af platforme, værktøjer og medier, og det skaber mest mulig synergi og effekt for dig.
 

Fakta om U 

• Kommunikationsbureau etableret 2007
• Adresse i Filmby Aarhus
• 7 ansatte
• Dansk repræsentant for det internationale PR-netværk 27&More